מצרכים:
200
גר' שוקולד מריר
כוס
סוכר
חבילת
מרגרינה לאפייה
5
ביצים
100
גרם שקדים קצוצים
2
כפות קמח תופח כשר לפסח
אופן
ההכנה :
להמיס
על אש קטנה את השוקולד, המרגרינה והסוכר .
כשהכל
נמס להוריד מהאש ולהוסיף ביצה אחרי ביצה ולערבב .
להוסיף שקדים ואת
הקמח .
לשפוך
לתבנית עגולה או מלבנית בינונית, ולאפות בערך 20 דקות .
לקצפת:
להקציף
שתי שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר לקצפת לבנה ויציבה .
למרוח
על העוגה .
לקישוט:
לגרד
שוקולד מריר מעל הקצפת.
ב ת
י א ב ו ן
אפשר להכין עם קמח תופח רגיל ואיזו כמות
השבמחק