המתכון :
מצרכים
לבסיס:
6 ביצים
1
כוס סוכר
1
כוס קמח רגיל
שקית
אבקת אפייה
3
כפות קקאו
כף
שמן
כפית
רום
לקצפת:
2 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
דובדבנים מסוכרים לקישוט
אופן
ההכנה
להקציף
ביצים עם הסוכר עד שיש קצף יפה.
לנפות
בקערה נפרדת את הקמח, אבקת האפייה והקקאו ולהוסיף לתערובת הקצף.
להוסיף
את השמן והרום .
לשים
בתבנית עגולה ולאפות כ 40 דקות בחום של 175 מעלות .
הקצפת: להקציף ביחד את השמנת המתוקה
והסוכר לקצפת יציבה .
כשהעוגה
מוכנה לחתוך אותה באמצע ולמרוח קצפת באמצע וגם מעל העוגה ולקשט בדובדבנים .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה