יום רביעי, 25 באוגוסט 2010

עוגת היער השחור- חגיגית במיוחד

מצרכים
6 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח רגיל
שקית אבקת אפייה
3 כפות קקאו
כף שמן
כפית רום

אופן ההכנה
להקציף ביצים עם הסוכר עד שיש קצף יפה.
לנפות בקערה נפרדת את הקמח, אבקת האפייה והקקאו ולהוסיף לתערובת הקצף.
להוסיף את השמן והרום .
לשים בתבנית עגולה ולאפות כ 40 דקות בחום של 175 מעלות .

כשהעוגה מוכנה ניתן לחתוך אותה באמצע ולמרוח קצפת באמצע וגם מעל העוגה ולקשט בדובדבנים .

ב ת י א ב ו ן