מצרכים: לבצק -
6 ביצים
כוס סוכר
אינסטנט פודינג
שוקולד
למוס –
שמנת מתוקה
100 גר' שוקולד
2 כפות סוכר
אופן ההכנה:
הבצק :
להקציף 6
חלבונים עם כוס סוכר עד שנוצר קצף יציב.
לערבב בצלוחית את
החלמונים עם כף שמן ואז להוסיף לחלבונים ולערבב לתערובת אחידה .
להוסיף את האינסטנט
פודינג ולערבב .
לאפות בחום של 180
מעלות בערך 40 דקות ולקרר .
המוס :
להמיס במיקרוגל את
השוקולד עם 3 כפות מים .
להקציף את השמנת
המתוקה והסוכר לקצפת יציבה .
להוסיף את השוקולד
ולערבב בעדינות .
למרוח על העוגה .
ב ת י א ב ו ן