יום שבת, 28 באוגוסט 2010

עוגת קדאיף

מצרכים
400 גר' שערות קדאיף
100 גר'  מרגרינה לאפייה
2 כפות סוכר
2 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
סירופ מייפל

אופן ההכנה
לטגן את שערות הקדאיף עם המרגרינה והסוכר. לערבב כל הזמן תוך כדי טיגון עד שהשערות משחימות.
להניח חצי מהכמות בתבנית ולפזר מעל סירופ מייפל.
להקציף את השמנת עם החלב והפודינג. 
למרוח על השערות.
להניח מעל הקצפת את שערות הקדאיף שנשארו ולפזר מעליהם סירופ מייפל.

ב ת י א ב ו ן

עוגת קדאיף




עוגת תפוחים

אופן ההכנה
לחתוך 4 תפוחים לקוביות ולהשרות חצי שעה עם שלוש כפות יין.
להוסיף לתפוחים: 11/4 כוס סוכר, כוס שמן, 3 ביצים, קליפת לימון מגורדת, 2 כוסות קמח תופח.
לערבב היטב ולצקת לתבנית.
לפזר מעל מעט אגוזים כתושים, קינמון וצימוקים. להכניס מעט עם המזלג.
לאפות בחום של 175 מעלות בערך כ 50 דקות או עד שהעוגה יציבה ואפויה.

ב ת י א ב ו ן