יום שני, 2 בדצמבר 2013
מרק עדשים אדומות
מצרכים:
חצי חבילת כוסברה
חצי ראש שום
3 גזרים
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
כוס עדשים אדומות
חופן אטריות דקות או חצי כוס
פתיתים או חצי כוס אורז
כמון, מלח, אבקת מרק פרווה, פלפל שחור.
אופן ההכנה:
לטחון במעבד מזון את הכוסברה, הגזר והשום
בפולסים קצרים .
לטגן את התערובת הקצוצה בשמן ולהוסיף את
העדשים השטופים, ואת התפוחי אדמה.
לכסות במים ולהוסיף עוד שלוש כוסות מים .
להרתיח ולבשל כחצי שעה .
לתבל בתבלינים לפי הטעם ולהוסיף מים במידת
הצורך .
להמשיך לבשל עד שהעדשים רכות .
עשר דקות לפני הסוף להוסיף את האטריות או
האורז או הפתיתים .
לטעום ולהוסיף תיבול או מים לפי מידת
הסמיכות הרצויה .
ב ת י א ב ו ן
הירשם ל-
רשומות (Atom)