יום רביעי, 6 באוקטובר 2010

רוטב פיצה ביתי

אופן ההכנה
לערבב ביחד קופסת רסק עגבניות, כף וחצי סוכר חום, מעט שום כתוש,
אורגנו בנדיבות, מלח, פלפל וכפית שמן זית.

ב ת י א ב ו ן 

פיצה ביתית

פיצה ביתית
מצרכים
1 ק"ג קמח לבן
שקית שמרים של שימרית
3/4 .2 כוסות מים חמימים
1.1/2 כף סוכר
1.1/2 כף מלח
3 כפות שמן זית

אופן ההכנה
בקערה קטנה להמיס את השמרים עם הסוכר ועם כוס אחת של מים - לתת לזה לתסוס.
בקערה גדולה לערבב את הקמח עם כל שאר החומרים ולהוסיף את כמות המים שנותרה.
להוסיף לתערובת את השמרים וללוש במיקסר עם וו לישה עד שיש לנו גוש בצק אחיד.
הבצק יוצא די דביק אבל לא לדאוג.
לכסות את הבצק עם ניילון נצמד ולחכות שיכפיל את ניפחו בטמפרטורת החדר (בערך שעה וחצי).
כשמוכן, לפזר קמח על משטח וללוש את הבצק בידיים. לחלק לשלושה כדורים.
לפתוח כל כדור לעיגול גדול, למרוח רוטב פיצה, לגרד גבינה, להוסיף כל מה שאתם אוהבים ולהכניס לתנור ל 180 מעלות במשך רבע שעה בערך.

ב ת י א ב ו ן