מצרכים:
6 ביצים מופרדות .
כוס סוכר
4 כפות שמן
כפית תמצית וניל .
כוס וחצי קמח תופח .
1
שמנת מתוקה
150
גר' שוקולד מריר
אופן
ההכנה
להקציף
את החלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב ולבן .
לערבב
את החלמונים עם השמן ותמצית הוניל ולהוסיף בהדרגה לחלבונים תוך כדי עירבול .
להוסיף
כוס וחצי קמח תופח ולערבב .
לשפוך
את התערובת לתבניות מאורכות .
בסיר
קטן על האש להמיס שמנת מתוקה עם שוקולד מריר . להסיר מהאש ולערבב לתערובת אחידה.
בעזרת
כפית לשים בנקודות את השוקולד על תערובת העוגה ובעזרת סכין חדה לקשקש את
השוקולד
על העוגה.
לאפות
בחום של 160 מעלות במשך 50 דקות .
ב
ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה