יום שבת, 24 באוגוסט 2013

עוגיות מעמול


מצרכים

קילו קמח רגיל פחות כוס
2 מרגרינה לאפייה
1 אבקת אפייה
2 סוכר וניל
1 כוס שמן
1 כוס מים
2 קופסאות של ממרח תמרים

אופן ההכנה

להמיס את המרגרינה 20 שניות במיקרוגל.
לערבב את כל החומרים במיקסר עד לבצק אחיד.
לחלק ל 5 כדורים.
לפתוח כל כדור , לחרוץ עיגולים בעזרת כוס.
בכל עיגול לשים כפית ממרח תמרים ולסגור היטב כלפי מעלה .
להניח על נייר אפייה כשהסגירה מופנית כלפי מטה .
לקחת צבתית (אפשר לנסות גם עם שתי אצבעות) ולעשות את הצורה של המעמול .
לאפות 20 דקות בחום בינוני ( או עד שמקבל צבע זהוב).
כשמתקרר לאחסן בקופסא סגורה היטב.
ניתן להקפיא על מנת לשמור על הטריות.



ב ת י א ב ו ן


עוגיות מעמול