מתכון :
מצרכים:
לבסיס הקוקוס:
100 גר' קוקוס
100 גר' חלב מרוכז וממותק
למוס השוקולד:
5 כפות ממרח שוקולד נוטלה
2 שמנת מתוקה
לציפוי השוקולד:
1 שמנת מתוקה
150 גר' שוקולד מריר
אופן ההכנה:
לערבב את חומרי הבסיס ולשטח בתבנית עגולה .
להקציף 2 שמנת מתוקה ,להוסיף את ממרח השוקולד נוטלה ולהמשיך להקציף לתערובת אחידה
ויציבה .
למרוח את המוס על הקוקוס לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקפיא לשעה .
בינתיים להכין את ציפוי השוקולד: להמיס במיקרוגל את השמנת והשוקולד המריר .
להוציא ולערבב לקרם שוקולד אחיד עד שמתקרר .
למרוח את ציפוי השוקולד מעל המוס הקפוא ולהכניס למקפיא עד שהעוגה קפואה לגמרי .
ב ת י א ב ו ן