מצרכים:
3 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס קמח תופח
חבילת ג'לי בטעם
תות
שמנת מתוקה
אגסים מקופסת
שימורים
אופן ההכנה: (תבנית עגולה)
לטורט – להפריד את הביצים.
להקציף את החלבונים עם הסוכר עד קבלת קצף קשה.
לערבב את החלבונים
עם כף שמן ולהוסיף בזהירות לתערובת הקצף.
להוסיף את הקמח
ולערבב לקבלת תערובת אחידה .
לאפות בחום בינוני
כ25 דקות.
להוציא ולצנן.
לחורר עם קיסם את
הטורט ולהרטיב אותו עם מיץ האגסים שבקופסת השימורים .
לחתוך את האגסים
לקוביות קטנות ולשים מעל הטורט .
להכין את הג'לי לפי
ההוראות על גבי האריזה ולשפוך בזהירות על
העוגה. להכניס למקרר
ולחכות עד שהג'לי
יתקשה.
בינתיים להקציף את
השמנת המתוקה עם 2 כפות סוכר עד שמתקבלת
קצפת יציבה .
למרוח מעל הג'לי.
ב ת י א ב ו ן