מצרכים:
רבע קילו איטריות של
כנאפה
100 גר' חמאה.
למילוי:
1.5 כוסות חלב
4 כפות קורנפלור
3 כפות סוכר
500 גר' גבינה לבנה
9%
לסירופ:
1.5 כוס סוכר
2 כוסות מים
מעט מיץ לימון
רבע כפית מי ורדים.
אופן ההכנה
להמיס את החמאה
ולשפוך כל פעם קצת על האיטריות עד שהם מתרככות .
למילוי :
לחמם בסיר את החלב,
הקורנפלור והסוכר עד שנמסים. לשפוך כשזה חם על הגבינה ולערבב.
בתבנית מלבנית
בינונית לשים חצי מכמות מהאיטריות . מעל האיטריות לשים את תערובת הגבינה ומעל הגבינה את האיטריות שנותרו .
לאפות בחום של 160
מעלות כ 30 דקות .
בינתיים להכין את
הסירופ:
להרתיח את כל חומרי
הסירופ, להסיר מהאש ולצנן .
כשהכנאפה יוצא
מהתנור, מייד לשפוך מעליו את הסירופ .
ב ת י א ב ו ן