מצרכים
בצק פריך מלוח קפוא
(להפשיר מראש)
250 גר' גבינה לבנה
1 שמנת לבישול
100 גר' גבינה
בולגרית מעודנת
100 גר' גבינה
צהובה מגורדת
50 גר' גבינת פרמזן
2 ביצים
חצי כוס קמח תופח
אופן ההכנה
בתבנית מלבנית
בינונית לשטח את הבצק המוכן כך שיכסה את דפנות התבנית .
בקערה לערבב את כל
סוגי הגבינות והשמנת לבישול , להוסיף את הביצים ואת הקמח ולערבב
לתערובת אחידה .
לשפוך את התערובת
על הבצק .
לאפות בחום של
180מעלות במשך כ 40 דקות .
ב ת י א ב ו ן