מצרכים
לבסיס:
6 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים
כוס סוכר
כף שמן
אינסטנט פודינג שוקולד
לקרם:
2 שמנת מתוקה
כוס חלב
אינסטנט פודינג וניל
לשוקולד:
1 שמנת מתוקה
100 גר' שוקולד מריר
אופן ההכנה
הבסיס-
להקציף את החלבונים עם כוס סוכר לקצף
לבן.
לערבב את החלמונים עם כף שמן ואז
להוסיף לחלבונים .
להוסיף אינסטנט שוקולד.
לשים בתבנית עגולה .
לאפות בחום 180 מעלות בערך 40 דקות ולקרר
.
הקרם –
להקציף את השמנת עם החלב והאינסטנט
וניל. למרוח על העוגה .
לשים את העוגה במקרר כדי שהכל יתייצב.
השוקולד –
להמיס בסיר קטן שמנת מתוקה עם שוקולד
מריר .
לקרר תוך כדי ערבוב ולשפוך על העוגה .
ב ת י א ב ו ן