מצרכים:
לבצק -
400 גר' קמח תופח
150 גר' מרגרינה
1 שמנת חמוצה
2 כפות סוכר
3 חלמונים
***ללוש הכל ולשמור שעתיים במקרר
לקצף –
3 חלבונים
כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג שוקולד
*** להקציף את החלבונים והסוכר לקצף
קשה ולהוסיף את האינסטנט לקצף.
אופן ההכנה
לחלק את הבצק ל 3 כדורים.
לפתוח כל כדור למלבן, למרוח את הקצף,
לגלגל , לפרוס
להניח על ניר אפייה כשהקצף מונח כלפי
מעלה .
לאפות כ 20 דקות בחום בינוני .
ב ת י א ב ו ן