המתכון :
לבסיס:
2 ביצים מופרדות .
1/3 כוס סוכר
1 כפות שמן
1/4 כפית תמצית וניל .
1/3 כוס קמח תופח .
לגבינה:
500 גר' גבינה לבנה 9%
כוס סוכר
4 ביצים
שמנת חמוצה
שמנת מתוקה
2 כפות קורנפלור
1 אינסטנט פודינה וניל
2 סוכר וניל
לציפוי:
2 שמנת חמוצה
2 כפות סוכר
2 סוכר וניל
אופן ההכנה:
הבסיס :
להקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב ולבן .
לערבב את החלמונים עם השמן ותמצית הוניל
ולהוסיף בהדרגה לחלבונים תוך כדי עירבול .
להוסיף קמח תופח ולערבב .
להכניס לתבנית עגולה ולאפות בחום
בינוני כ 30 דקות .
הגבינה :
לערבב ביחד את כל חומרי הגבינה . להניח על הבסיס המוכן .
לאפות בחום בינוני 175 מעלות במשך 20
דקות . לאחר מכן להוריד את החום ל 150 מעלות למשך שעה נוספת .
בינתיים , לערבב ביחד את חומרי הציפוי לקרם
חלק.
בשש הדקות האחרונות , להוציא את העוגה
, למרוח את הקרם בזהירות ולהמשיך לאפות במשך 6 דקות .
ב ת י א ב ו ן
שלום רב
השבמחקאיזה גודל תבנית
תודה
מעולה...במצב אחר אפשר להקציף את 4 החלמונים והעוגה מקבלת גובה ואוריריות מוסית שכזו.לחסכון זמן ואנרגית חשמל אפשר את הבסיס האפוי להחליף בשברי בסקויט..הייתי גם ממליצה להפחית מכמות הסוכר..טעיםםםםם תהנו!
השבמחקהיי האם אפשר להקפיא את העוגה
השבמחקתודה על התשובה