המצרכים:
חתיכות כבש,
2 תפוחי אדמה
2 גזרים,
קופסת פטריות
טריות ,
גמבה אדומה, 2
בצלים,
חופן צנוברים,
2 כוסות אורז .
אופן ההכנה:
לטגן את חתיכות הכבש ולהניח בצד.
לקחת סיר רצוי שטוח לקצוץ את הבצל לשים בסיר
ולטגן,
לפרוס 2 תפוחי אדמה לפרוסות להניח בתחתית הסיר
ולהמשיך לטגן קלות משני צדדיהם,
להוסיף את הפטריות הצנוברים הגזר והגמבה ,{חשוב
לא לשנות את הסדר, ושתפוחי האדמה יהיו בתחתית הסיר}
לשטוף את האורז ולהוסיף לסיר מעל כל הירקות,ומעל הכל להניח את חתיכות הכבש.
לטבל במלח, פפריקה, פלפל שחור וכורכום .
לטבל במלח, פפריקה, פלפל שחור וכורכום .
להוסיף 4 כוסות מים רותחים ולבשל על אש קטנה עם
מכסה כ40 דקות .
לפני הארוחה להכניס לתנור לשעתיים לפחות .
לקחת תבנית עגולה או מגש ולהפוך את הסיר בעדינות
על התבנית , התבשיל אמור להראות כמו עוגה,
בתאבון!!!!