מצרכים:
לבצק:
4 ביצים
1.5 כוסות קמח תופח
1 כוס סוכר
1 אשל
לסירופ:
1 כוס סוכר
2.5 כוסות מים
1/2 בקבוק רום
לקצפת:
1 שמנת מתוקה
כף סוכר
אופן ההכנה
לערבב את כל חומרי
הבצק לתערובת אחידה .
לשפוך לתבנית מלבנית
חד פעמית ולאפות כ 20 דקות בחום בינוני .
לסירופ:
להמיס בסיר את הסוכר,
המים והרום לנוזל אחיד .
לקרר ולשפוך על
העוגה .
לקצפת:
להקציף את השמנת
המתוקה עם כף סוכר לקצפת יציבה ולמרוח על העוגה.
לקשט בדובדבנים
ב ת י א ב ו ן
במקום אשל מה ניתן לשים
השבמחק