בתבנית אינגליש קייק
מצרכים:
לטורט:
2 כוסות קמח תופח
2 ביצים
כוס מיץ אננס
כוס סוכר
חצי כוס שמן
לקצפת:
1 שמנת מתוקה
כוס חלב
2 כפות סוכר
אננס מקופסת שימורים
אופן ההכנה:
לבחוש ביחד את כל חומרי הטורט . לשפוך לתבנית ולאפות בחום של 175 מעלות
כ40 דקות .
בינתיים:
להקציף שמנת מתוקה , חלב וסוכר לקצפת אחידה ויציבה ולהניח במקרר עד
שהעוגה תתקרר .
כשהעוגה כבר לא חמה, לחתוך אותה לרוחב כך שיווצרו שתי שכבות .
להרטיב את העוגה עם שתי כפות ממיץ השימורים, לפזר קוביות אננס ולהניח מעל
את הקצפת .
להניח את השכבה השנייה של הטורט וגם אותה להרטיב בשתי כפות אננס , להניח
קוביות אננס ולכסות בקצפת.
לקישוט: 4 חצאי פלחי אננס .
ב ת י א ב ו ן