יום רביעי, 18 בספטמבר 2013

עוגת אננס


בתבנית אינגליש קייק

מצרכים:
לטורט:
2 כוסות קמח תופח
2 ביצים
כוס מיץ אננס
כוס סוכר
חצי כוס שמן

לקצפת:
1 שמנת מתוקה
כוס חלב
2 כפות סוכר
אננס מקופסת שימורים

אופן ההכנה:
לבחוש ביחד את כל חומרי הטורט . לשפוך לתבנית ולאפות בחום של 175 מעלות כ40 דקות .
בינתיים:
להקציף שמנת מתוקה , חלב וסוכר לקצפת אחידה ויציבה ולהניח במקרר עד שהעוגה תתקרר .
כשהעוגה כבר לא חמה, לחתוך אותה לרוחב כך שיווצרו שתי שכבות .
להרטיב את העוגה עם שתי כפות ממיץ השימורים, לפזר קוביות אננס ולהניח מעל את הקצפת .
להניח את השכבה השנייה של הטורט וגם אותה להרטיב בשתי כפות אננס , להניח קוביות אננס ולכסות בקצפת.
לקישוט: 4 חצאי פלחי אננס .


ב ת י א ב ו ן

עוגת אננס