מצרכים לבצק:
1 ק"ג קמח
שקית שמרית
כוס סוכר
5 ביצים
2 מרגרינה רכה
תמצית וניל
קורט מלח
לימון מגורד
כוס מים פושרים
ללוש ביחד ולהכניס למקרר ל 24 שעות
מילוי קקאו :
4 כפות קקאו גדושות
כוס סוכר
1/2 מרגרינה מומסת
כף קינמון שטוחה
לערבב ביחד לתערובת חלקה.
לסירופ:
חצי כוס מים + 3/4 כוס סוכר להמיס על האש ולבסוף
להוסיף מעט מיץ לימון .
אופן ההכנה:
לחלק את הבצק ל
5 כדורים .
לפתוח כל כדור ,
למרוח מעליו את המילוי ולגלגל לרולדה .
לחתוך כל רולדה
לאורכה ל 3 פסים ולקלוע צמה ולהניח בתבנית מאורכת .
להתפיח בערך
כחצי שעה, להבריש בביצה ולאפות בחום בינוני כחצי שעה .
כשיוצא
מהתנור למרוח בסירופ .