מצרכים :
לבצק:
200 גר' חמאה
1.5 כוסות קמח תופח
1/2 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
ביצה
לתערובת החלבה:
שערות חלבה
אגוזי מלך
שקדים מולבנים
סירופ מייפל
אופן ההכנה:
ללוש את כל חומרי הבצק .
להניח בתבנית פאי בקוטר 26 ס"מ , שיגיע עד 3/4 מהתבנית .
להניח על הבצק את שערות החלבה , לפזר אגוזים
ושקדים ולאפות בחום של 180 מעלות במשך חצי שעה .
להוציא מהתנור ולהוסיף סירופ מייפל על העוגה בצורת שתי וערב. לאפות
עוד 10 דקות .
בתיאבון!