מצרכים לתערובת
א':
2 כוסות קמח
1 כוס סוכר
1 אבקת אפיה
1/4 כפית סודה
לשתיה
1/2 כפית מלח
קינמון
מצרכים לתערובת
ב':
100 גר' חמאה מומסת
במיקרו
1 כוס חלב
2 ביצים
אופן ההכנה
מערבבים היטב כל תערובת
בנפרד .
מוסיפים את התערובת
הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים היטב .
ניתן להוסיף כל מה
שרוצים : צימוקים, אגוזים, שקדים, שוקולד צ'יפס ....
מעבירים לתבנית
שקעים ואופים בחום של 180 מעלות כ 20 דקות .
ב ת י א ב ו ן