מצרכים
:
6
ביצים
כוס
וחצי סוכר
2
סוכר וניל (לא חובה)
3
גבינה 9%
1
אינסטנט פודינג וניל
2
שמנת חמוצה
1
כף קמח תופח כשר לפסח
אופן
ההכנה:
להקציף
את החלבונים עם חצי כוס סוכר.
בקערה
נפרדת להקציף לפי הסדר :
חלמונים+סוכר,
שמנת חמוצה, גבינה, אינסטנט פודינג, קמח.
אחרי
שיש תערובת יפה להוסיף את תערובת החלבונים .
לאפות
בתבנית גדולה, בחום של 170 מעלות
ולאחר
חצי שעה להוריד את החום ל 150 מעלות ולהמשיך לאפות
בערך
עוד שעה עד שהעוגה יציבה .
לציפוי
:
2
שמנת חמוצה
2
סוכר וניל
3
כפות סוכר
לערבב
ולמרוח על העוגה כשהיא חמה ולהכניס לתנור לעוד 7 דקות .
ב ת
י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה