יום שלישי, 31 באוגוסט 2010

עוף בדבש עם תפוחי אדמה

עוף בדבש עם תפוחי אדמה

מצרכים
15 שוקיים
2 כפות פפריקה
כפית מלח
מעט פלפל שחור
2 כפיות אבקת מרק
1/3 כוס דבש
5 שיני שום
3 כפות שמן
5 תפוחי אדמה

אופן ההכנה
לשטוף את העופות לשים בקערה.
להוסיף את כל התבלינים , לערבב היטב ולהשרות ללילה במקרר.
לסדר את העופות על תבנית מלבנית גדולה .
לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות בינוניות.לשים אותם בקערת התבלינים שבה השרינו את העוף ולערבב.
לשפוך את תפוחי האדמה על העופות.
לכסות בנייר כסף ולשים לשעה וחצי בחום של 200 מעלות.
לאחר 3/4 שעה להוריד ל 180 מעלות .
אחרי שתפוחי האדמה מבושלים, להוריד את נייר הכסף ולהשאיר את זה עוד כ 20 דקות כדי שישחים .

ב ת י א ב ו ן