המתכון:
מצרכים
לבסיס:
6
ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים
כוס
סוכר
כף
שמן
אינסטנט
פודינג שוקולד
לקרם:
2
שמנת מתוקה
כוס
חלב
אינסטנט
פודינג וניל
לשוקולד:
1
שמנת מתוקה
100
גר' שוקולד מריר
אופן
ההכנה
הבסיס-
להקציף
את החלבונים עם כוס סוכר לקצף לבן.
לערבב
את החלמונים עם כף שמן ואז להוסיף לחלבונים .
להוסיף
אינסטנט שוקולד.
לשים
בתבנית עגולה .
לאפות
בחום 180 מעלות בערך 40 דקות ולקרר .
הקרם
–
להקציף
את השמנת עם החלב והאינסטנט וניל. למרוח על העוגה .
לשים
את העוגה במקרר כדי שהכל יתייצב.
השוקולד
–
להמיס
בסיר קטן שמנת מתוקה עם שוקולד מריר .
לקרר
תוך כדי ערבוב ולשפוך על העוגה .
בתיאבון
שמתי את השמנת והשוקולד מעל הקצפת והוא נשאר נוזלי אחרי 24 שעות,רציתי לדעת אם כך זה צריך להיות. העוגה אגב נחלה הצלחה. תודה רבה
השבמחק