עוגת שוקולד בטעם קפה עם קצפת
מצרכים:
4 ביצים
4 כפות סוכר
3 כפות קקאו
1 כף קמח תופח
1/2 כפית אבקת
אפייה
להרטבת העוגה :
חצי כוס נס קפה (כפית
נס קפה + כפית גדושה סוכר + חצי כוס מים )
לקרם :
אינסטנט פודינג
וניל
כוס חלב
1 שמנת מתוקה
לציפוי שוקולד:
100 גר' שוקולד
מריר
1 שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים
והסוכר לקצף לבן ויציב .
להוסיף את החלמונים
לקצף ולערבב .
להוסיף את הקמח
והקקאו ולערבב.
לשפוך לתבנית עגולה
ולאפות כחצי שעה בחום בינוני .
כשהעוגה מוכנה, להרטיב
את העוגה בנס קפה .
להקציף ביחד את
האינסטנט, החלב והשמנת לקצפת יציבה ולמרוח
על העוגה .
להמיס על האש את
השוקולד עם השמנת המתוקה , לערבב, לצנן ולמרוח מעל הקצפת .
ב ת י א ב ו ן