יום שלישי, 14 בספטמבר 2010
אוכל סיני פשוט להכנה
אופן ההכנה
לשים בקערה חצי קילו חזה עוף שחתוך לרצועות
להוסיף ביצה, כף קורנפלור,כפית מלח, כפית פפריקה ,
מעט פלפל שחור ו 3 כפות רוטב סויה.
מעט פלפל שחור ו 3 כפות רוטב סויה.
לערבב ולהניח בצד לספיגת הטעמים בזמן שחותכים את הירקות.
הירקות:
לחתוך למקלות דקים קישוא אחד, גזר אחד ובצל
(ניתן להוסיף סוגים שונים של ירקות לפי הטעם האישי של כל אחד)
במחבת ווק גדולה ,חמה ומשומנת מעט,
להקפיץ את תערובת הבשר בערך 5 דקות ולהניח על צלחת גדולה בצד.
להקפיץ את תערובת הבשר בערך 5 דקות ולהניח על צלחת גדולה בצד.
באותה מחבת ווק להקפיץ את הירקות,
וכשהם מתחילים להתרכך להוסיף מעט סויה ולערבב.
וכשהם מתחילים להתרכך להוסיף מעט סויה ולערבב.
להוסיף לווק את הבשר המוכן ולהקפיץ ביחד עם הירקות במשך דקה .
ניתן להוסיף אטריות מבושלות....
הירשם ל-
רשומות (Atom)