הבצק:
2 כוסות סולת + מעט
מלח . להוסיף כוס מים עד שזה הופך לגוש .
הבצק צריך להיות
רטוב .
המילוי :
200 גרם בשר טחון
בצל קצוץ דק
מעט פטרוזיליה
קצוצה
עלי סלרי קצוצים
כפית אבקת מרק
מלח ופלפל
***לערבב הכל ביחד
מרטיבים ידיים,
לוקחים חתיכה מהבצק ועושים כדור.
פותחים שיהיה שטוח
, לוקחים מהמילוי, שמים באמצע וסוגרים בחזרה לכדור.
כל עיגול להרטיב
מחדש את הידיים .
למרק:
לטגן בצל וארבע
שיני שום קצוצים שיהיה שקוף .
להוסיף גזר חתוך
לקוביות.
להוסיף רסק עגבניות
ולמלא את הסיר במים (3/4 סיר)
להוסיף מלח, פלפל
וכף אבקת מרק. להוסיף את הקובה, להרתיח .
להנמיך את האש
ולבשל כשעה .
בסוף ניתן להוסיף
מיץ לימון סחוט.
ב ת י א ב ו ן