מצרכים:
250 גר' ביסקוויטים
מעט חלב להרטבת
הביסקוויטים
1 אינסטנט פודינג
וניל
2 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
100 גר' שוקולד
מריר
אופן ההכנה:
להרטיב ביסקוויטים
בחלב (2 שניות כל ביסקוויט כדי שלא יהיה רטוב מידי) ולסדר שכבה אחת
בתבנית מלבנית
בינונית חד פעמית .
להקציף שמנת מתוקה
אחת עם אינסטנט פודינג וכוס חלב לקצפת
אחידה ולמרוח על הביסקוויטים .
להרטיב עוד
ביסקוויטים עם חלב ולסדר מעל הקצפת עוד שכבה של ביסקוויטים .
להמיס בסיר קטן
שמנת מתוקה ושוקולד מריר, להסיר מהאש, לצנן תוך כדי ערבוב ולמרוח מעל
הביסקוויטים .
ב ת י א ב ו ן