מצרכים
לבסיס :
3 ביצים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס קמח תופח
כף שמן
לקצף :
3 חלבונים
1 כוס סוכר
לקצפת:
1 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
חצי כפית נס קפה
אופן ההכנה
הבסיס: להקציף את החלבונים עם הסוכר.
לערבב את החלמונים עם השמן ולהוסיף אותם לחלבונים.
להוסיף עם כף עץ את הקמח לתערובת , לערבב יפה .
למזוג לתבניות חד פעמיות אישיות ולאפות בחום בינוני כחצי שעה.
לקצף :להקציף טוב את החלבונים עם הסוכר,
להניח את הקצף בצורת עיגולים קטנים על גבי נייר אפייה ולאפות בחום
של 100 מעלות כשעתיים.
לקצפת: להקציף שמנת מתוקה עם הסוכר והנס קפה.
בכל תבנית אישית למרוח את הקצפת על הטורט ומעל להניח את הקצף הקשה.
ב ת י א ב ו ן