יום חמישי, 2 בספטמבר 2010

רוטב שמנת לספגטי

אופן ההכנה
לטגן בצל קצוץ
להוסיף שן שום קצוצה
להוסיף 3 פטריות טריות קצוצות
להוסיף 2 שמנת לבישול
לתבל במעט מלח, כפית אבקת מרק, מעט פלפל שחור.
לבחוש הכל עד שזה נעשה סמיך

ב ת י א ב ו ן

מאפינס תירס

מתכון ל 12 מאפינס

חומרים (אני משתמשת בכוס חד פעמית)
1 כוס חלב
2 ביצים
רבע כוס שמן זית
2 כוסות קמח תופח
חצי קופסת שימורים של תירס
כפית מלח
חצי גביע קוטג'

אופן ההכנה
לערבב הכל ביחד
למזוג לתבנית שקעים
לאפות בתנור בחום של 190 מעלות כ 20 דקות

ב ת י א ב ו ן
מאפינס תירס

חזה עוף עם זיתים ורסק אדום

אופן ההכנה
לטגן חצי קילו חזה עוף שחתוך לקוביות.
לתבל בפפריקה, כמון, שום כתוש, מלח ופלפל שחור.
להוסיף מים רותחים שיגיעו עד לחצי של החזה עוף.
כשזה מבעבע, לשפוך זיתים מגולענים מסוננים, ורסק עגבניות .
לבשל על אש נמוכה .

ב ת י א ב ו ן