המתכון
:
מצרכים:
200 גר' שוקולד מריר
כוס סוכר
חבילת מרגרינה לאפייה
5 ביצים
100 גרם אגוזים קצוצים
2 כפות קמח תופח לפסח
לקישוט קצפת:
1 שמנת מתוקה
כף סוכר
אופן ההכנה :
להמיס על אש קטנה את
השוקולד, המרגרינה והסוכר .
כשהכל נמס להוריד מהאש
ולהוסיף ביצה אחרי ביצה ולערבב .
להוסיף אגוזים ואת הקמח
.
לשפוך לתבנית עגולה או
מלבנית בינונית, ולאפות בערך 20 דקות .
לציפוי שוקולד :
100 גר' שוקולד מריר
ושמנת מתוקה - להמיס על האש , לכבות ,
לערבב עד שמתקרר
ולמרוח על העוגה.
לקישוט קצפת:
להקציף את השמנת המתוקה
עם הסוכר לקצפת יציבה.
להזליף על העוגה .
ב ת י א ב ו ן