מצרכים:
9 חלבונים
3 כוסות סוכר
2 שמנת מתוקה
קופסת דובדבנים
קורנפלור
ממרח לוטוס
אופן ההכנה:
להקציף החלבונים
עם הסוכר לקצף לבן ויציב .
לסדר על נייר
אפייה שלושה עיגולים של קצף.
להכניס לתנור
בחום של 100 מעלות בערך כשלוש שעות .
להקציף את השמנת
המתוקה לקצפת יציבה ולערבב לתוכה בצורה ידנית
נגיעות של ממרח
לוטוס .
כשהקצף מוכן
והתקרר לסדר בתבנית: קצף, מעליו קצפת, מעליה עוד קצף, מעליו עוד קצפת, מעליה עוד
קצף ומעליו הדובדבנים .
לדובדבנים: יש
להקריש את רוטב הדובדבנים עם מעט קורנפלור .
להניח על הקצף
דובדבנים ומעליהם הרוטב המוקרש .
ב ת י א ב ו ן