מצרכים:
לטורט:
6 ביצים
1 כוס סוכר
2 כפות קמח מצה
דק
200 גרם אגוזים
טחונים דק
לקצפת:
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט
פודינג וניל
1 כוס חלב
אופן ההכנה
להקציף את
החלבונים לקצף יציב.
להוסיף את שאר
החומרים של הטורט ולערבב .
לשים בתבנית
עגולה ולאפות בחום בינוני כ 40 דקות.
כשהעוגה מוכנה
וקרה, להרטיב אותה עם 3/4 כוס נס קפה .
להקציף את השמנת
המתוקה עם האינסטנט והחלב ולמרוח על העוגה .
ניתן לגרד מעל
העוגה קובית שוקולד לקישוט .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה