מצרכים לבצק:
1 ק"ג קמח
שקית שמרית
כוס סוכר
5 ביצים
2 מרגרינה רכה
תמצית וניל
קורט מלח
לימון מגורד
כוס מים פושרים
ללוש ביחד ולהכניס למקרר ל 24 שעות
חומרים לגבינה:
3 גבינה 9%
2 אינסנט פודינג
2 כפות קמח רגיל
3/4 כוס סוכר
1 וניל
מעט צימוקים (למי שאוהב)
לערבב הכל לתערובת אחידה
לסירופ:
חצי כוס מים + 3/4 כוס סוכר להמיס על האש ולבסוף
להוסיף מעט מיץ לימון .
לפתוח את הבצק עם מערוך למלבן גדול. למרוח את התערובת. לגלגל, למרוח ביצה על הרולדות. ולחתוך לפרוסות עבות.
להניח על נייר אפייה בתבנית גדולה של התנור . להתפיח כעשר גדול , להבריש בביצה ולהכניס לתנור .
לאפות בחום של 180 מעלות בערך רבע שעה עד שמשחים .
כשמוכן, להבריש בסירופ .
ב ת י א ב ו ן