מצרכים:
פול ירוק קפוא של
סנפרוסט
לקציצות : חצי קילו בשר טחון
צרור כוסברה קצוצה
2 ביצים
3 כפות פרורי לחם
בהרט
כמון
כורכום
בצל מגורד
תפוח אדמה מגורד
אופן ההכנה:
לערבב את הבשר עם
כל החומרים חוץ מהפול הירוק .
ליצור קציצות ולטגן
אותם .
לשטוף את הפול
ולסנן .
בסיר רחב לחמם שמן,
להנמיך את האש ולהוסיף בזהירות את הפול ולהקפיץ אותו בעדינות.
לכסות במים ולתבל
בבהרט, מלח וקצת אבקת מרק .
לקצוץ ראש שום ולפזר
מעל, להוסיף כפית סוכר .
להוסיף את הקציצות
ולסדר אותן מתחת לפול .לתקן תיבול, להרתיח ולבשל על אש נמוכה עד שהפול
מתרכך .