מצרכים :
לבסיס:
1/2 כוס קמח תופח
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס קקאו
1 ביצה
1/2 כוס שמן
1/3 כוס מים רותחים
1/3 כוס מים פושרים
לקצף :
3
חלבונים
1 כוס סוכר
לקצפת:
1 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
חצי כפית נס קפה
אופן ההכנה
הבסיס: לבחוש את כל חומרי הבסיס.
לשפוך לתבנית מלבנית בינונית חד פעמית
לאפות בחום בינוני כחצי שעה.
לקצף : להקציף טוב את החלבונים
עם הסוכר,
לשים על גבי נייר אפיה בתבנית אחרת
באותו הגודל כמו של הטורט ולאפות בחום של 100 מעלות כשעתיים.
לקצפת: להקציף שמנת מתוקה עם
הסוכר והנס קפה.
למרוח את הקצפת על הטורט ומעל להניח
את הקצף הקשה.
ב ת י א ב ו ן