מצרכים:
לעוגה:
כוס סוכר
6 ביצים 2 כפות שמן חצי כוס קמח תופח לפסח כוס קוקוס טחון 150 גר' שוקולד מגורד |
|
להרטבה:
כוס נס קפה קר ללא חלב |
|
לציפוי:
2 שמנת מתוקה 2 כפות סוכר |
|
אופן ההכנה :
מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים.
מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף לבן ויציב.
מערבבים את החלמונים עם 2 כפות שמן ומוסיפים לחלבונים
ומערבבים.
מקפלים לתוך התערובת את הקמח הקוקוס והשוקולד לתערובת
אחידה .
מניחים בתבנית עגולה .
אופים בחום בינוני כ 45 דקות .
|
|
כשהטורט מוכן מרטיבים אותו בכוס נס קפה קר .
|
|
מקציפים את השמנת המתוקה
והסוכר לקצפת יציבה.
מורחים על העוגה.
מקשטים מעל בשוקולד מגורד
.
ב ת י א ב ו ן
|
יום שבת, 4 באפריל 2015
טורט קוקוס ושוקולד עם קצפת לפסח
הירשם ל-
רשומות (Atom)