יום שבת, 4 באפריל 2015

טורט קוקוס ושוקולד עם קצפת לפסח





מצרכים:
לעוגה:
כוס סוכר
6 ביצים
2 כפות שמן
חצי כוס קמח תופח לפסח
כוס קוקוס טחון
150
 גר' שוקולד מגורד
להרטבה:
כוס נס קפה קר ללא חלב
לציפוי:
2 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
אופן ההכנה :
מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים.
מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף לבן ויציב.
מערבבים את החלמונים עם 2 כפות שמן ומוסיפים לחלבונים ומערבבים.
מקפלים לתוך התערובת את הקמח הקוקוס והשוקולד  לתערובת אחידה .
מניחים בתבנית עגולה .
אופים בחום בינוני כ 45 דקות .
כשהטורט מוכן מרטיבים אותו בכוס נס קפה קר .
מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר לקצפת יציבה.
מורחים על העוגה.
מקשטים מעל בשוקולד מגורד .

ב ת י א ב ו ן

טורט קוקוס ושוקולד עם קצפת לפסח