מצרכים:
לבסיס:
6 ביצים
כוס סוכר
כף שמן
אינסטנט פודינג
שוקולד
למילוי קוקוס:
200 גר' קוקוס
200 גר' מרגרינה
לאפייה
חצי כוס מים
כוס סוכר
לציפוי שוקולד
150 גר' שוקולד
מריר
1 שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
הבסיס: להקציף 6 חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב.
לערבב חלמונים עם
כף שמן ולהוסיף לחלבונים .
להוסיף אינסטנט
פודינג שוקולד ולערבב.
לשפוך ל3 תבניות
מאורכות ולאפות בחום 180 מעלות בערך 40 דקות ולקרר.
המילוי: לבשל על אש נמוכה את חומרי המילוי עד שנעשית
תערובת ריבתית .
להסיר מהאש , לצנן
ולהניח על הבסיס .
ציפוי שוקולד: להמיס בסיר שוקולד עם שמנת, להסיר מהאש ולקרר
תוך כדי ערבוב .
למרוח מעל הקוקוס .
ב ת י א ב ו ן