יום חמישי, 11 בדצמבר 2014

עוגת פרג שלא מפסיקים לאכול


מצרכים
3 ביצים
200 גר' חמאה
כוס וחצי סוכר
100 גר' פרג טחון
כוס ורבע חלב
3/4 1 קמח תופח
2 תפוחים או אגסים מגורדים

אופן ההכנה
לערבב הכל ביחד במיקסר או ביד
להעביר לתבניות מאורכות
לאפות בחום בינוני בערך 30 דקות
לא לאפות יותר מידי

ניתן למרוח שוקולד:
200 גר' שוקולד חלב
4 כפות מים
100 גר' חמאה

לערבב היטב ולמרוח על העוגה כשהיא חמה.



ב ת י א ב ו ן

עוגת פרג שלא מפסיקים לאכול

אין תגובות:

פרסום תגובה