מצרכים:
לטורט:
6 ביצים
1 כוס סוכר
2 כפות קמח
200 גרם אגוזים טחונים דק
לקצפת:
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
אופן ההכנה
להקציף את החלבונים לקצף יציב.
להוסיף את שאר החומרים של הטורט ולערבב .
לשים בתבנית עגולה ולאפות בחום בינוני כ
40 דקות.
כשהעוגה מוכנה וקרה, להרטיב אותה עם 3/4
כוס נס קפה .
להקציף את השמנת המתוקה עם האינסטנט והחלב
ולמרוח על העוגה .
ניתן לגרד מעל העוגה קובית שוקולד לקישוט
.
ב ת י א ב ו ן