מצרכים
לשתי רולדות :
6 ביצים
חצי כוס סוכר
3/4 כוס קמח תופח
למילוי
:
2 שמנת מתוקה
כוס חלב
אינסטנט פודינג וניל
2 כפות סוכר
לציפוי
הקרם:
2 שמנת מתוקה
3 כפות סוכר
שוקולד מריר לגרד
תותים לקישוט
אופן
ההכנה:
להקציף חלבונים עם חצי
כוס סוכר לקצף לבן ויציב .
לערבב חלמונים עם כף
שמן ולהוסיף בזהירות לקצף .
להוסיף את הקמח ולערבב
שלא יהיו גושים .
להניח נייר אפייה בשתי
תבניות גדולות של התנור ולמרוח את התערובת .
לאפות כ20 דקות בחום של
180 מעלות .
להוציא מהתנור ומייד
לגלגל לרולדה ולחכות שתתקרר .
בינתיים להכין את
המילוי :
להקציף ביחד את כל
חומרי המילוי ולמרוח בתוך הרולדה ולגלגל שוב .
לציפוי :
להקציף את השמנת עם
הסוכר לקצפת יציבה .
למרוח ולצפות את כל
הרולדה .
לגרד מעל שוקולד מריר
ולקשט בתותים.
ב ת י א ב ו ן