מצרכים:
לבצק:
3/4 כוס קמח
100 גר' מרגרינה
לאפייה
1/2 כוס סוכר
1 שקית אבקת אפייה
1 חלמון
**** לערבב הכל לבצק להניח בתבנית עגולה ולאפות בחום
בינוני כ 10 דקות.
מילוי:
10 תפוחים ירוקים
קלופים וחתוכים לקוביות.
1/2 כוס סוכר
**** לשים את התפוחים והסוכר בסיר קטן ולבשל עד
שהתפוחים מתרככים. לצנן ולרסק בבלנדר.
לשפוך את הרסק על הבצק האפוי ולאפות עוד
10 דקות.
הקצף:
להקציף 5 חלבונים
עם 1/2 כוס סוכר לקצף לבן ויציב.
למרוח את הקצף על
העוגה ושוב להכניס לתנור לעוד כ 15 דקות .
להוציא מהתנור,
וכשהעוגה מתקררת, להכניס למקרר לשעה.
ב ת י א ב ו ן