מצרכים:
10 שוקיים ללא עור
1 בצל קצוץ
חבילת שעועית קפואה
של סנפרוסט
3 כפות רסק עגבניות
מלח, פלפל, פפריקה,
כורכום
אופן ההכנה:
לטגן בסיר רחב את הבצל עד שהופך לשקוף .
להוסיף את השוקיים
ולטגן משני הצדדים .
לתבל בכפית מלח,
מעט פלפל ,כפית פפריקה , מעט כורכום ורסק עגבניות .
להוסיף מים שיכסו
שני שליש מהעופות .
לשפוך את השעועית
למסננת ולשטוף אותה במים חמים .
להוסיף את השעועית
מעל העופות .
להרתיח , להנמיך את
האש ולבשל שעה ורבע .
ב ת א ב ו ן