יום חמישי, 22 באוגוסט 2013

עוף עם שעועית ירוקה


מצרכים:

10 שוקיים ללא עור
1 בצל קצוץ
חבילת שעועית קפואה של סנפרוסט
3 כפות רסק עגבניות
מלח, פלפל, פפריקה, כורכום

אופן ההכנה:

לטגן בסיר רחב  את הבצל עד שהופך לשקוף .
להוסיף את השוקיים ולטגן משני הצדדים .
לתבל בכפית מלח, מעט פלפל ,כפית פפריקה , מעט כורכום ורסק עגבניות .
להוסיף מים שיכסו שני שליש מהעופות .
לשפוך את השעועית למסננת ולשטוף אותה במים חמים .
להוסיף את השעועית מעל העופות .
להרתיח , להנמיך את האש ולבשל שעה ורבע .


ב ת א ב ו ן 

עוף עם שעועית ירוקה