יום שישי, 2 במאי 2014

עוף בסויה וצ'ילי מוקפץ עם אטריות


מצרכים:
10 שוקיים
200 גר' איטריות ביצים דקות
חצי כוס סויה
רבע כוס צ'ילי מתוק

אופן ההכנה:
לחמם שמן בסיר רחב ולטגן קלות את השוקיים כך שיזהיבו מכל הכיוונים .
להוסיף את הסויה, לערבב ולתת לרוטב להתקרמל .
להוסיף את הצ'ילי המתוק .
לכסות במים כך שיכסו 3/4 מהשוקיים ולחכות שירתח .
להוסיף את האיטריות, ולבשל כשעה ורבע .


ב ת י א ב ו ן

 עוף בסויה וצ'ילי מוקפץ עם אטריות



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה