מצרכים:
9
חלבונים
3 כוסות סוכר
2 שמנת מתוקה
קופסת דובדבנים
קורנפלור
אופן ההכנה:
להקציף החלבונים עם הסוכר לקצף לבן
ויציב .
לסדר על נייר אפייה שלושה עיגולים של
קצף.
להכניס לתנור בחום של 100 מעלות בערך
כשלוש שעות .
להקציף את השמנת המתוקה לקצפת יציבה .
להשאיר בצד מעט קצפת לקישוט העוגה.
כשהקצף מוכן והתקרר לסדר בתבנית: קצף,
מעליו קצפת, מעליה עוד קצף, מעליו עוד קצפת, מעליה עוד קצף ומעליו הדובדבנים .
לדובדבנים: יש להקריש את רוטב
הדובדבנים עם מעט קורנפלור .
להניח על הקצף דובדבנים ומעליהם הרוטב
המוקרש .
את הקצפת ששמרנו בצד להכניס למזרק
ולקשט בנקודות קצפת מסביב לדובדבנים .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה