מצרכים:
10 פרוסות של חזה
עוף פרוס לשניצל
1 עגבניה גדולה
פרוסה
1 בצל גדול פרוס
1 כף אבקת מרק בצל
כפית גדושה של
פפריקה .
רבע כוס שמן זית
אופן ההכנה
לחצות כל פרוסה
לשניים ולהניח בתבנית מלבנית בינונית .
לפזר מעל את
הפפריקה ואבקת מרק בצל ולשפוך מעל את שמן הזית .
לערבב כך שכל
הפרוסות יהיו מצופות בתבלינים .
לסדר יפה את החזה
עוף ולהניח מעל את פרוסות העגבנייה ופרוסות הבצל .
לאפות בתנור,
בטורבו, בחום של 180 מעלות כחצי שעה .
ב ת י א ב ו ן
מעולה ! יצא מאוד מאוד טעים
השבמחק