מצרכים:
200 גר' שוקולד מריר
כוס סוכר
200 גר' מרגרינה לאפייה
5 ביצים
2 כפות קמח תופח
לציפוי קרם
150 גר' שוקולד מריר
רבע כוס חלב
1 שמנת מתוקה
אופן ההכנה :
להמיס על אש קטנה את השוקולד,
המרגרינה והסוכר .
כשהכל נמס להוריד מהאש ולהוסיף ביצה
אחרי ביצה ולערבב .
להוסיף את הקמח .
לשפוך לשתי תבניות מאורכות, ולאפות
בערך 20 דקות .
לציפוי:
להמיס במיקרוגל את השוקולד עם החלב .
להקציף את השמנת לקצפת לבנה ויציבה.
להוסיף את השוקולד המומס ולהקציף עד
לתערובת אחידה.
למרוח על העוגות .
ב ת י א ב ו ן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה