מצרכים:
לעוגה:
כוס סוכר
6 ביצים 2 כפות שמן חצי כוס קמח תופח כוס קוקוס טחון 150 גר' שוקולד מגורד |
||
להרטבה:
כוס נס קפה קר ללא חלב |
||
לציפוי:
2 שמנת מתוקה 2 כפות סוכר |
||
אופן ההכנה :
מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים.
מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף לבן ויציב.
מערבבים את החלמונים עם 2 כפות שמן ומוסיפים לחלבונים ומערבבים.
מקפלים לתוך התערובת את הקמח הקוקוס והשוקולד לתערובת אחידה .
מניחים בתבנית עגולה .
אופים בחום בינוני כ 45 דקות .
|
||
כשהטורט מוכן מרטיבים אותו בכוס נס קפה קר .
|
||
מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר לקצפת יציבה.
מורחים על העוגה.
מקשטים מעל בשוקולד מגורד .
ב ת י א ב ו ן
|
||
יום שבת, 26 באפריל 2014
טורט קוקוס ושוקולד עם קצפת
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה