מצרכים:
2 גזרים חתוכים
לקוביות
2 ראשי סלרי חתוכים
לקוביות
1 בצל קצוץ
2 שורש פטרוזיליה
חתוכים לקוביות
כוס מים רותחים
3 כפיות אבקת מרק
עוף
אופן ההכנה
בסיר רחב מטגנים
בצל עד להזהבה .
מוסיפים את הירקות
החתוכים לקוביות ומטגנים קלות תוך כדי ערבוב .
מערבבים את אבקת
מרק העוף בכוס המים הרותחים .
שופכים מעט על
הירקות ומערבבים עז שאין נוזלים .
שופכים עוד קצת
ומערבבים שוב .
ממשיכים לשפוך את
כל הכוס בהדרגה .
הריזוטו מוכן
כשהירקות מתרככים .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה